Muurschilderingen

Muurschilderingen

Een muurschildering brengt een totaal andere sfeer aan het interieur. Een saaie muur kan omgetoverd worden tot een decoratieve wand of een romantische illustratie.

In principe is alles mogelijk. U komt met een idee, een voorstel of foto. Vervolgens geven wij advies om tot een mooi ontwerp te komen. Binnen enkele dagdelen staat er een muurschildering die een heel speciaal accent aan uw interieur geeft.

 

 

Babykamer, Peuter of Kleuterkamer, Tienerkamer, Kinderdagverblijf 

U zoekt een muurschildering voor uw babykamer, peuter of kleuterkamer, tienerkamer, school of kinderdagverblijf?

De styling en inrichting van een kinderkamer is sterk afhankelijk van de leeftijd van het kind. 

In de kamer van een baby wordt de voorkeur gegeven aan het toepassen van pasteltinten als lichtblauw, roze, lichtgroen en zachtgeel.

In de kamer van een peuter of kleuter worden er krachtige vrolijke kleuren gebruikt om de zintuigen te prikkelen. Ook een deel van een muur kan bewerkt worden met schoolbordverf waarop zij kunnen tekenen om de creatieve kant van het kind te stimuleren.

In de kamer van een tiener is het belangrijk dat het naar hun eigen smaak wordt ingericht. Tieners ontwikkelen een eigen levensstijl en ondekken hun eigen indentiteit.

Voor elke leeftijd is er dus van alles mogelijk. Zoals beertjes, gedichtjes, cartoons, voetbal logo's, striphelden, graffity, fantasy figuren tot bloemen en vlinders op muren van elk formaat. Vraag naar de mogelijkheden!

Voor scholen, crèches en kinderdagverblijven kan ook een thema voor alle ruimtes ontworpen en uitgevoerd worden. Lelijke, grauwe muren op een speelplein krijgen een nieuw fris uiterlijk en kan weer jaren mee.

 

 

Reclameschildering & Logo

Airbrush Art Sylvia maakt ook reclameschilderingen. Deze muurschilderingen bevatten in veel gevallen logo’s en de naam en of beeldmerk in de kleuren die overeenkomen met de huisstijl of ideologie van het bedrijf.
Reclameschilderingen kunnen een oplossing zijn voor opvallende aanpassingen in het bedrijfsinterieur of het toonbeeld naar de buitenwereld.
Een reclameschildering is in veel gevallen goedkoper dan wanneer dezelfde oppervlakte met drukwerk moet worden ingevuld. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Popart

Muurschilderingen  kunnen ook in popart style worden aangebracht. Erg populair zijn de zogenaamde monochrome portretschilderingen van bekende Nederlanders en beroemde artiesten. Ideaal als cadeau voor een echte fan die zijn idool in een vlotte, strakke Popart stijl op de muur vereeuwigd wil zien, maar ook als sfeervol portret van je geliefde of familie op canvas of een paneel.

 

 

Teksten op de muur

Teksten, namen, een levensmotto, een gedicht of slogan, kunnen een muur ook bijzonder maken. 

De tekst kan in ieder gewenst lettertype op de muur geschilderd worden. 

 

 

Voor een opdracht en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

Muurschildering @ Alina Umbres
Muurschildering @Alina Umbres
Muurschildering
Muurschildering monochroom Julius, Paul Frank
Muurschildering Paul Frank
Muurschildering aapje Julius in monochroom
Muurschildering tekst Always and Forever