Airbrush Tattoo's

U geeft een feest? Of organiseert een evenement? U wilt er een leuke attractie aan toevoegen? Airbrush Art Sylvia komt graag de bezoekers van uw feest of evenement voorzien van een tijdelijke airbrush tattoo. 

Sinds kort de nieuwe 3D tattoo! Wij kunnen nu hele gave tattoo's zetten van een enkele tot halve of hele sleeves! Vraag vrijblijvend een offerte op.

Deze verbluffend echte en gedetailleerde tijdelijke airbrush tattoo´s  worden met behulp van een sjabloon en een airbrush gespoten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, variërend van tribals, vlinders, hartjes, dieren, chinese tekens, sterrenbeelden, sterren, letters tot bloemetjes. Wij hebben keus uit meer dan vierhonderd verschillende sjablonen. Voor iedereen zit zijn of haar tattoo er wel bij!        

 

Wilt u op uw bedrijfsfeest of voor andere promotiedoeleinden uw eigen logo? Dat kan! Een hele week lang loopt iedereen gratis reclame voor uw bedrijf.             

 

Wij gebruiken voor onze airbrush tattoo's een proffesionele tattooverf op basis van alcohol van het merk Temptu. De tattoo's kunnen in verschillende kleuren en ook in spectaculaire blacklightkleuren opgespoten worden. Na het zetten van de tattoo gebruiken wij een sealer zodat de tattoo, afhankelijk van het huidtype, plaats en de nazorg, 2 tot 10 dagen blijft zitten. Doe eens gek en neem een tijdelijke tattoo! Ook te combineren met een tijdelijke glitter tattoo's.      

                                                  

Voor het boeken van een event en/of meer informatie kunt u  contact met ons opnemen.  

Studio Airbrush Art Sylvia te Amsterdam

 

Voor muurschilderingen, custom paint, popart, portretten, workshops en events airbrush tattoo en glitter tattoo.

 

Airbrush Art Sylvia creëert graag iets unieks voor u!

 

 

 

Adresgegevens

Studio Airbrush Art Sylvia

Lijzijde 25

1034 KM  Amsterdam

Info@airbrushartsylvia.com

U kunt voor meer informatie of een afspraak ook bellen:

M 06 4166 4554

KvK Amsterdam 50741373

Privacybeleid

  • w-facebook
  • White Instagram Icon
  • Twitter Clean
  • LinkedIn Clean

© 2010-2021 Studio Airbrush Art Sylvia